Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Берба на домати

Само што започна бербата на доматите во Струмичкиот регион. Како и минатите години така и оваа година како водечки сорти за рано пролетно производство се сортите Minaret и Ballet.Календар