Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Нова детерминантна сорта 99258

99258

Почитувани клиенти:

Ве информираме дека само што завршија испитувањата за новата детерминантна  сорта 99258 за рано производство.

Кај оние земјоделци каде што ги имаше опитите поставено, самата сорта беше одгледувана под шифрата 99258, па самите тие земјоделци можеа по одблиску да се запознаат со екстра квалитетот и тежината на плодот на новиот хибрид.

Во прилог на самата слика може да го видите форматот на плодот а воедно погледнете ја и тежината на вагата за три цветни гранки колку што и има поставено.

Со подетални информации за хибридот ќе бидете запознаени своевремено.

9925899258Календар