Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Пристигна семето Paronset F1

Почитувани клиенти:

Ве информираме дека штотуку пристигна семето домати од сортата Paronset F1. Нарачките се во тек.

За оние кои не им е познат овој хибрид, карактеристиките за истиот може да ги прочитат во оделот за Градинарство на нашата веб страница.

Ви пожелуваме успешна сезона.Календар