Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Пристигна семето од Spacestar

Почитувани клиенти ве информираме дека пристигна и новата пратка карфиол од сортата Spacestar.

Добро познатиот хибрид на фирмата Syngenta  е веќе неколку години застапен на пазарот и добро познат на производителите и на откупните центри.Календар