Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Келеста зелка

Canada F1

Canada F1

Кељ со најтешки глави

  • Препорака за касно есенско и зимско берење
  • Терминот за расадување е до средината на месец јули
  • добро ги поднесува ниските температури
  • поседува голем потенцијал на родност
  • листовите се со темно зелена боја
  • атрактивен изглед

ВИСТИНСКИ КЕЉ ЗА НА ПАЗАРКалендар