Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Зелена зелка

Stallion F1

Stallion F1 CMS

Специфичност за кратка вегетација

Можно е производство од лето до почетокот на зимата.

Изедначена големина на главата со извонреден квалитет.

Stalion F1

Belada F1

Belada F1 CMS

Најдобар вкус за периодот на рана зима

Зелената зелка која од Stalion – от подобро ги трпи мразевите.

Вкусот го прави водечки во споредба со останатите зелки одгледувани во исто време.

Прави изедначени, цврсти и округли глави.

Belada F1

Iceland F1

Iceland F1 CMS

Вистински и најдобар хибрид за цела зима.

Позната е по тоа што е најотпорна на мразеви.

Отпорна на појава на антоцијан, најмалку доаѓа до поцрвенување на листовите.

Главите се збиени, одлична структура.

Долго се чува на стеблото.

Iceland F1Iceland F1

Greenland F1

Greenland F1 CMS

Новитет од сегментот на полукељеста – зимска зелка

Новост на пазарот на зимска зелка.

Униформни тврди глави со одличен квалитет кои долго можат да останат на поле.

Хибрид со силен раст, атрактивен изглед.

Greenland F1Календар