Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Greenland F1

Greenland F1

Greenland F1 CMS

Новитет од сегментот на полукељеста – зимска зелка

Новост на пазарот на зимска зелка.

Униформни тврди глави со одличен квалитет кои долго можат да останат на поле.

Хибрид со силен раст, атрактивен изглед.

Greenland F1Календар