Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Iceland F1

Iceland F1

Iceland F1 CMS

Вистински и најдобар хибрид за цела зима.

Позната е по тоа што е најотпорна на мразеви.

Отпорна на појава на антоцијан, најмалку доаѓа до поцрвенување на листовите.

Главите се збиени, одлична структура.

Долго се чува на стеблото.

Iceland F1Iceland F1Календар