Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Izmir F1

Izmir F1

Отпорност:

Hr = Ff: A-E / Fol: 0-1 (US1-2) / TMV:0 / ToMV:0-2 / V

IR = M

  • Хибридот Izmir F1 е индетерминантен хибрид за есенско производство во затворено и отворено
  • плодот е униформен со тежина од 220-250 г
  • LSL
  • убава црвена боја без зелен прстен
  • растението е вегетативно и добро се оплодува

Технологија:

Погодно за производство во пластеници и стакленици во пролет и есен со толеранција на nematode и cladosporium отпорност.

Izmir F1Izmir F1Izmir F1Календар