Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Jetodor F1

Драги клиенти ви ја претставуваме  најраната зелка на пазарот

• Вегетација 50 дена
(3-5 дена порана од Kevin)
• За производство во тунели
• Добар пораст, растенијата изедначени,
малку посветла боја од Kevin
• Главиците можат да се берат многу рано
штом достигнат 0,75 kg
• Просечна тежина на главиците е
1,0-1,5 kg
• Средна отпорност на пукање
• Препорачливо растојание 40х40 cm

 Календар