Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt

Сервис

Почитувани клиенти:

Фирмата ХОЛМА располага со целокупен возен парк кој што може да одговори на сите предизвици поврзани со транспортот на нашите артикли. Нашата фирма располага со секаков вид на возила, комерцијални патнички возила, товарни комбиња и пикап возила. Како новитет од неодамна возниот парк се збогати со товарно возило камион термокинг кој ќе служи за превоз на расад под контролирана температура и влага, се со цел да расадот од градинарски култури и цвеќе биде безбедно транспортиран до нашата држава без притоа да претрпи било какви температурни шокови при самиот транспорт. Со самото тоа сакаме да ја истакнеме нашата посветеност кон професионален пристап на работите.Календар