Syngenta Zeraim Gedera Daehnfeldt
Vigorex F1

Vigorex F1

Хибрид за рано пролетно и летно производство

Женски партенокарпен хибрид

Хибрид кој се покажа како доста одличен за летно производство

Хибрид со доста буен раст кој е отпорен на пепелница а воедно и толерантен на стресни услови

Плодовите се со темно зелена боја, со должина од 30-35 см со благо ребраста кора и со тежина на плодовите од 200-250 грами

Препорака за засадување е 1,5-1,8 растенија на квадратен метарКалендар